Nastavni materijali

Pomoć u nastavi

Edukacija za program računalni operater

 

nastavni materijali racunalni operaterEdukacija je namijenjena odraslim osobama iz ciljane skupine u svrhu povećanja informatičke pismenosti. European Computer Driving Licence (ECDL) ili Europska računalna diploma je međunarodno priznata kvalifikacija kojom se potvrđuje informatička pismenost. Model ECDL je standard kojim su jasno definirana osnovna znanja i vještine koje je potrebno poznavati da bi osoba bila informatički pismena. Model ECDL obuhvaća usvajanje osnovnih pojmova informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), korištenje računala i upravljanje datotekama, obradu riječi (MS Word), proračunske tablice (MS Excel), korištenje baza podataka (MS Access), prezentacije (MS PowerPoint), i pregledavanje Web-a i komunikacija. Program edukacije održati će se na Veleučilištu u Požegi, Vukovarska 17, informatički kabinet u trajanju od 120 sati.

Broj polaznika po programu je 15

Dodatne informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 034/312 077

Edukacija za program vinogradar/ podrumar

 

nastavni materijali vinogradarCilj edukacije je osposobiti polaznike iz ciljane skupine za poslove vinogradar/ podrumar s naglaskom na praktična znanja primjenjiva za neposredan rad u vinogradarskoj, vinarskoj proizvodnji. Edukacija za program vinogradar / podrumar obuhvaća slijedeće nastavne cjeline: projektiranje obiteljskog gospodarstva, biologija i ekologija vinove loze, planiranje i podizanje nasada vinograda, sustavi uzgoja vinove loze, agrotehničke operacije u vinogradu, zaštita i njega vinograda, berba i tehnologija prerade grožđa, vinarstvo, uređaji i oprema u podrumarstvu, ocjenjivanje i analitika vina, marketing i zakonska regulativa, zaštita na radu i praktična nastava. Program edukacije će se izvoditi u prostorima Veleučilišta u Požegi, Vukovarska 17, a stručna praksa u vinogradu u mjestu Podgorje kraj Vetova, trajanje edukacije je 120 sati.

Broj polaznika po programu je 15

Dodatne informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 034/312 077

 

Agrotech

Agrotech

VUP

VUP

HZZ

HZZ

Zajedno do fondova

Zajedno do fondova

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi
Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Veleučilišta u Požegi.