Novosti

Novosti vezane uz projekt AGRO – TECH

Dodjela uvjerenja polaznicima edukacija AGRO-TECH

Dana 22.01.2019. godine na Veleučilištu u Požegi održana je dodjela uvjerenja o osposobljenosti za polaznike koji su završili edukacije u okviru projekta AGRO-TECH obrazovanje za integraciju na tržište rada. Od ukupnog broja polaznika koji su započeli sa sudjelovanjem u edukacijama uspješno je završio 41 polaznik, odnosno 13 vinogradara/podrumara i 28 računalnih operatera. Nositelj projekta je Veleučilište u Požegi, a partner u provedbi projektnih aktivnosti je Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Požega. Projekt je imao za cilj poboljšati status dugotrajno nezaposlenih osoba povećavajući razinu socijalne uključenosti i pristup tržištu rada u STEM sektoru. Nakon 120 sati obuke stekli su kvalifikaciju ili prekvalifikaciju koja će im doprinijeti povećanju znanja, razvoju novih vještina i kompetencije odraslih osoba i njihove konkurentnosti na tržištu rada.

Na završenoj edukaciji polaznicima su čestitali dr. sc. Berislav Andrlić, prodekan za razvoj, dr. sc. Robert Idlbek, voditelj programa računalni operater, dr. sc. Branka Svitlica, prodekanica za nastavu i voditeljica programa za vinogradara-podrumara te Marina Jelčić Vidačić, voditeljica projekta. Nakon službenog dijela i podjele uvjerenja polaznicima uslijedilo je kratko druženje uz kavu i smijeh, te prisjećanje na zanimljive događaje koji će ostati svima u sjećanju.

 Dodjela uvjerenja polaznicima AGRO-TECH

Agrotech

Agrotech

VUP

VUP

HZZ

HZZ

Zajedno do fondova

Zajedno do fondova

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi

Strukturni fondovi
Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Veleučilišta u Požegi.